Happy Plugs høretelefoner i regnbuefarver

Lager: På lager
249,00

Høretelefoner i regnbuefarver

Træd ind i en verden af farver og lyd med Happy Plugs regnbuefarvede høretelefoner. Disse høretelefoner er ikke kun et teknologisk vidunder, men også en visuel fest, der bringer glæde til dine ører og øjne.

Med et udvalg af livlige farver, der strækker sig som en regnbue, er disse høretelefoner et symbol på stil og individualitet. Uanset om du vil matche dem med dit outfit eller skabe en iøjnefaldende kontrast, er mulighederne uendelige.

De tekniske egenskaber leverer en lydoplevelse i topklasse. Den klare lyd og dyb bas sørger for, at du kan nyde din yndlingsmusik, podcasts eller samtaler med en ekstraordinær kvalitet.

Med en let og komfortabel pasform er disse høretelefoner perfekte til både aktive dage og afslappende stunder. De er designet til at følge din rytme og give dig en ægte fornemmelse af frihed.

Happy Plugs regnbuefarvede høretelefoner er ikke blot en teknologisk enhed, de er en statement accessory, der udtrykker din glæde, stil og kreativitet. Så lad farverne danse i harmoni med lyden og tilføj et strejf af festlig sjov til din hverdag med disse unikke høretelefoner.

Gay & Lesbian Human Rights

MTV og Happy Plugs har sammen lanceret Earbud Rainbow. Høretelefonerne er  designet med, stolthed, kærlighed og stil.
Kombinationen af farver er et symbol som er skabt til ære, stolthed, håb for homoseksuelle verden over. Samarbejdet sigter mod at lade folk vise deres sande farver, være stolte og opbygge en mere lige fremtid sammen. Fem procent af nettoindkomsten af salget vil blive doneret til  Den Internationale Gay & Lesbian Human Rights Kommissionen til at støtte rettighederne til LGBT. Hovedtelefonerne leveres med indbygget fjernbetjening og mikrofonen er skabt i regnbuens farver på Earbud og med en rød ledning.