Velkommen til TOF Paris' verden, designere af sexet herretøj siden 2016.

En usædvanlig historie

TOF Paris blev grundlagt i 2016 af Sylvain. Født i Cameroun i 1977 i en ydmyg familie, blev Sylvain inspireret af sin syerske mor og begyndte at designe sine egne mønstre allerede som 10-årig. Efter at have følt sig forpligtet til at studere jura, opnåede han en ph.d. og underviste ved Universitetet i Douala. I 2005 besluttede han at flytte til Frankrig for at opfylde sin barndomsdrøm om at blive mode designer. Han tog kurser i mode design og holdt fast, på trods af forbeholdene fra venner og familie. TOF Paris blev grundlagt sent i 2015.

Den første kollektion, "Bands and Materials", vakte enorm interesse. Eventyret var begyndt!

Dit valg:
0 anmeldelser
Vægt: 0,1 kg
 • S
0 anmeldelser
Vægt: 0,1 kg
 • L
 • XL
0 anmeldelser
Vægt: 0,4 kg
 • L
0 anmeldelser
Vægt: 0,6 kg
 • S
 • XL
0 anmeldelser
Vægt: 0,1 kg
 • S
 • M
 • XL
0 anmeldelser
Vægt: 0,1 kg
 • S
0 anmeldelser
Vægt: 0,1 kg
 • S
 • XL
0 anmeldelser
Vægt: 0,1 kg
 • S

Referencepunktet for klubber over hele verden

Fascineret af festens verden, natteliv og underholdning, lancerede Sylvain nye designs i 2016, der hurtigt blev populære på klubber og festivaler. Vi er stolte af at have lanceret trends som korte shorts og økologiske læder harnesses, der nu bliver brugt af mange mærker. Siden da har TOF bevaret sin position inden for "Party Fashion". Hvert år innoverer TOF Paris med nye designs og fantastiske stoffer: fransk blonder, glitter, fluorescerende, "metallic" materialer osv. Fantasien er grænseløs, og succes er garanteret på dansegulvet.

TOF Paris samarbejder regelmæssigt med begivenheder.

Trenden inden for fetish-tøj

Siden 2018 har TOF Paris omfavnet kodene for Fetish-stil, først og fremmest i læder og latex. Undertøj, shorts, imiteret læderbukser, hel-lynlås hætter, harnesses... en helt ny garderobe bliver genopfundet. Materialer og super sexede snit, der skruer op for varmen... og opmærksomhed på detaljerne, der gør hele forskellen: en praktisk lynlås, en hemmelig lomme, en kontrasterende kant... I 2019 modtog TOF Fetish-tøjprisen ved Darklands.

En militær mærke for en tolerant verden

Fra de første måneder og de første billeder har mærket altid præsenteret modeller af forskellige baggrunde og aldre. Det handler ikke om mode, men om princip. TOF har altid talt for tolerance og mangfoldighed. Uanset farve, race, seksuel orientering, alder eller handicap er vi alle lige, værdige til interesse og respekt.

Det er ikke forhandlingssag.

Innovation i vores gener

Mode ændrer sig konstant. For designerne hos TOF Paris er at innovere og tilbyde nye stilarter en daglig øvelse. Det handler også om overlevelse for at kunne konkurrere med de store globale mærkers overvældende maskineri.

At innovere, overraske, opfinde og skabe, uden nogensinde at stoppe.

Kvaliteten af fransk produktion

TOF samarbejder med franske værksteder, der er anerkendt for deres ekspertise globalt. Hver beklædningsgenstand er håndlavet og omhyggeligt kontrolleret. TOF betaler skatter og bidrag i Frankrig og udnytter ikke lave lønninger og dårlige arbejdsvilkår i lavprislande. Men også for vores kunder er den endelige pris vigtig. Derfor har TOF Paris valgt at reducere sine marginer.

Dette er vores hemmelighed til at levere høj kvalitetstøj, fremstillet i Frankrig med førsteklasses stoffer til rimelige priser.

Global tilstedeværelse

TOF Paris har omhyggeligt udvalgt de bedste websites og butikker globalt. Disse officielle forhandlere af mærket er nu privilegerede og pålidelige partnere. Du vil blive varmt velkommen.