249,00

Fragt frit med GLS til pakke shop ved køb over 699,-

0 anmeldelser
Vægt: 0,1 kg
  • Høretelefoner

Happy Plugs

 

Glad stik er et svensk mærke, der designer og fremstiller mobil tilbehør. Firmaet blev startet af Andreas Vural [4] i 2011 og havde deres første produkt ud på markedet i 2012. [5] I dag den mobile tilbehørsbrand er solgt til over 6.000 forhandlere over hele verden, med detailhandlere såsom Colette, Le Bon Marché, Selfridges og Urban Outfitters. Og nu har ezzo dem også.


Struck med begrebet skabe noget farverigt for markedet tilbehør grundlægger Andreas Vural besluttet hovedtelefoner efter at være blevet inspireret af sin kæreste, der undrede sig over "de fleste hovedtelefoner kom kun i sort og hvid" [sic]. Ved fremlæggelsen idéen til venner og bekendte var han kun mødt med skepsis. De satte spørgsmålstegn ved, hvordan han ville være i stand til at konkurrere mod etablerede aktører som Sony og Philips, efterlader Vural med andre tanker. Han besluttede at gå videre og bestilt en plastik producent til at designe emballagen, hvor hovedtelefonerne er arrangeret i form af en note. Tager et par hvide iPhone hovedtelefoner og spray male dem gik han så på vej til at sælge "hans produkt«. [6]

I August 2011 fandt han en distributør i Helsingborg, der ønskede at bestille 25000 af dem. Med ingen virksomhed, ingen faktiske produkt og ingen viden om, hvordan man producerer produktet, blev Vural overrumplet. På trods af dette, han lovede at levere hovedtelefonerne i tide til feriesæsonen. Vural arrangeret at få dem fremstillet i Kina. Den 14. december leverede Vural de første Glade Stik til elektronik forhandler Siba. [7]

Samarbejde 
Sammen med MTV, lancerede Happy Plugs regnbue farvede hovedtelefoner til at fremme HBTQ rettigheder. Happy Plugs har også gået sammen med det amerikanske band Thirty Seconds To Mars, og forsanger Jared Leto til at markedsføre et par hovedtelefoner.

 

Udmærkelser 

I 2013 blev Glad Stik nomineret til den svenske mode award "Guldknappen", "den gyldne knap" i kategorien tilbehør.  I 2014 vandt Happy Plugs sølv pentaward for deres hjerte formet kabel emballage.