Zenn vandbaseret glidecreme 200 ml

Lager: På lager
120,00

Zenn vandbaseret glidecreme 200 ml

Indhold: 200 ml


Takket være det vandbaserede smøremiddel fra Zenn får du en perfekt aften eller nat i soveværelset. I dette produkt modtager du 200 ml af den fantastiske glidecreme.

Med dette vandbaserede smøremiddel får du en vidunderlig virkning, der gør indsættelsen af ​​peniser, dildoer og andre genstande til en rigtig fornøjelse. Påfør blot en lille mængde på de ønskede krops dele, og handlingen kan starte. Det er værd at bruge denne smøremiddel allerede under forspil, da den også ofte bruges til at massage

hele kroppen. Dine erogene zoner vil sætte pris på denne glidecreme. Selve cremen er selvfølgelig kompatibel med latexkondomer og vil støtte dig i enhver erotisk situation.

Efter din intense session kan du let skylle cremen af ​​med vand. For at sikre, at den fulde smøreeffekt altid er tilgængelig, skal du bruge Zenn vandbaseret glidecreme inden for 12 måneder efter åbning.

Uanset om du er alene eller sammen med en partner, vil du blive begejstret over de sensationelle effekter af dette smøremiddel.

Produktdetaljer:
✓ perfekt vandbaseret smøremiddel
✓ kompatibel med legetøj og latexkondomer
✓ egnet også til massage
✓ lugtfri
✓ dermatologisk og klinisk testet