S8 PRIDE GLIDECREME 125 ML

Lager: Kun få stk. tilbage
99,00

S8 Pride Glide Waterbased Lube 125ml

125 ml Stimul8 Pride Glide er en ekstraordinær vandbaseret glidecreme, skabt til at forstærke enhver intime oplevelse. Med en prismærkning på 79,20 EUR pr. liter er denne luksuriøse glidecreme fremstillet i Tyskland og garanterer den højeste kvalitet og performance.

Den unikke sammensætning af ingredienser sikrer ikke kun langvarig glideevne, men også en silkeblød berøring på huden. Den er fri for olie og fedt, hvilket gør den ideel til enhver form for leg, og dens lette tekstur gør den nem at anvende. Den praktiske flaske gør dosering let og bekvem.

Stimul8 Pride Glide er let at skylle af med sæbe og varmt vand, hvilket gør rengøring efter leg en enkel proces. Den er desuden kompatibel med kondomer, hvilket øger dens alsidighed og gør den ideel til sikkert samvær.

Produktet er dermatologisk testet og bekræfter sin hud- og kropssikre natur. Lugtfri og fri for skadelige stoffer som parabener, sulfater, phthalater og gluten, sikrer denne glidecreme en bekymringsfri oplevelse.

Stimul8 Pride Glide er ikke kun et produkt, det er en oplevelse af tysk ingeniørkunst og kvalitet, der vil tilføje en ekstra dimension til dine intime stunder. Forkæl dig selv og din partner med denne førsteklasses glidecreme og sæt kurs mod nye højder af nydelse og intimitet.