Fisting anal relax gel

Lager: Kun få stk. tilbage
149,00

Push Production's Fisting Extreme Anal Relax Gel

 

- Fås endelig i en mere lommestørrelse i en praktisk tube, der tilfredsstiller alle dine sessioner og muliggør stor analafslapning.

Denne lette desensibiliserende glidecreme blev udviklet til maksimal afslapning af lukkemusklene og optimale glideegenskaber. Den praktiske tube er meget let at bruge, selv med den ene hånd. Påfør så meget gel som du vil på analområdet. Opbevares på et køligt, tørt sted.

Fisting-gel er den samme formel som den bedst sælgende glidecreme. Dens vandbaserede formel er perfekt til alle typer sex-legetøj og kondomer såvel som mere ekstreme legetøj, xxl dildoer og næver. Den tykke og flydende struktur giver let hældning og behagelig frisk fornemmelse.

Produkt detaljer:
Som et vandbaseret smøremiddel er det kompatibelt til samtidig brug af kondomer lavet af latex, polyurethan og AT-10 samt legetøj og sextilbehør lavet af silikone, PVC, gummi, højteknologiske materialer såsom TPE / TPR, glas , akrylglas, ABS plast, rustfrit metal, maling, læder og meget mere. Efterlader en behagelig følelse på huden. Kan let vaskes af med vand, hvis det er nødvendigt.