Andrew Christian Sky Stripe Locker Room Jock w/ ALMOST NAKED®

Den helt nye og ekstremt stilfulde Sky Stripe Locker Room Jock er et hit. Dette sensationelle design udstråler en uendelig sødme med sit kølige stribemønster og lette, næsten svævende rayon-materiale. Den slankende linning arbejder diskret bagved, mens den indbyggede ALMOST NAKED®-pude skaber en næsten uvirkelig fornemmelse af frihed. Vi har formået at næsten fuldstændigt eliminere generende klistren, irriterende trykken, den evindelige genjustering, ubehagelig sveden og den forstyrrende gnaven. Din mest dyrebare "pakke" placeres naturligt i den anatomisk korrekte lomme og giver dig en brugeroplevelse, der er både fantastisk og unik. 

Begrænset udgave -kommer aldrig igen

Dette produkt er en engangsforeteelse, og stilen vil aldrig igen se dagens lys. Den friske og sexede opdatering af vores ikoniske jockstrap inkluderer den banebrydende ALMOST NAKED®-lomme og præsenterer samtidig et eksklusivt stribedesign. Den velkendte og slankende linning fra Andrew Christian er som altid på plads, og de kontrastfyldte detaljer tilføjer en ekstra dimension til designet. Komforten når nye højder - det føles praktisk talt som om, du ikke har noget på overhovedet, uden skjulte kopper, besværlige stropper eller unødig polstring. Designet er skabt i hjertet af Andrew Christians designstudio i det solrige Los Angeles, Californien. Materiale sammensætningen består af 94% strålende rayon og 6% strækbart spandex, og selvfølgelig kan produktet nemt maskinvaskes ved lav temperatur. Hold dig væk fra blegemidler, og lad tørretumbleren køre på lav varme. Husk, at strygning ikke er nødvendigt og bør undgås.

Lager: Kun få stk. tilbage
183,20
229,00
Du sparer: 45,80

Få hovederne til at dreje sig med den stilfulde nye Sky Stripe Locker Room Jock.

Dette fantastiske design ser så sødt ud med sit kølige stribemønster og dets superlette rayonmateriale. Og med hjælp fra vores slankende linning og indbyggede ALMOST NAKED®-lomme vil du føle, at du slet ikke har noget på! Vi har næsten elimineret klistring, trykken, genjustering, sveden og gnaven. Din pakke vil naturligt falde ind i den anatomisk korrekte lomme, hvilket skaber en virkelig behagelig og unik oplevelse.