Aussiebum badebukser Stude Baker

51.74USD
Small Medium Large Extra Large

Aussiebum badebukser “Stude Baker”

Aussiebum badebukser Stude Baker er klassiske badebukser til drenge og mænd. I bedste retro stil vil du i disse badebukser tage dig godt ud på stranden.

Nogle gange er det traditionele blandet med nyt og et moderne touch der bringer stillen videre til et højere plan.  Aussiebum badebukser Stude Baker tager den traditionelle badetøjsmodel som i folkemunde kaldes for “Speedo”  og bringer stil og moderne, levende og neon inspirerede farver, så du  virkelig kan føle dig godt tilpas når du er på stranden. Gå på  stranden med Stude Baker i denne sommer!

Bemærk venligst: Disse badebukser kommer ikke med snørretræk. Aussiebum badebukser  er stolt australsk lavet, og er importeret af ezzoman

Aussiebum badebukser Stude Baker kan kun købes hos ezzoman.dk i Danmark

Ezzoman.dk er eneste forhandler i Danmark der er godkendt Aussiebum forhandler i Norden, og altså herunder Danmark. Vi vælger selv udvalget og importer selv varerne til Danmark. Har du en model du ikke kan undvære, og vi ikke har den hos ezzoman er du natruligvis altid velkommen til at spørge om det er en vi kan skaffe hjem til dig.

Andre købte også