Pride Camouflage Mesh Brief w/ Almost Naked

Andrew Christian pride camouflage mesh brief

Vis stolthed med vores søde, men maskuline nye Pride Camouflage Mesh Brief! Denne sjove mesh-design gør dem til det perfekte par undertøj til at vise frem. Og med hjælp fra vores slankende linning og indbyggede Almost Naked pung vil du føle, at du slet ikke har noget på! Vi har praktisk talt elimineret problemet med at sidde fast, at blive klemt, at skulle justere hele tiden, svede og få skavanker. Dit 'pakke' vil naturligt falde ned i den anatomisk korrekte pung, hvilket skaber en virkelig behagelig og unik oplevelse. Bemærk, at tilbudsvarer ikke kan købes med rabatkoder.

Dette er en Limited Edition stil, der aldrig vil blive lavet igen. En sjov opdatering af vores klassiske brief, der nu har en 4-VEJS STRÆK MESH-konstruktion - lavet af bløde, holdbare og syntetiske fibre. Polyamid er stoffet, der er silkeblødt, holdbart og letvægtigt, og det strækker sig i alle fire retninger.

VÆR ÅBEN, VÆR HØJRØSTET, VÆR STOLT!

Perfekt til Pride - Disse undertøj har vores karakteristiske slankende Andrew Christian-linning og Almost Naked anatomisk korrekt pung. Der er også smukke kontrastdetaljer, der fremhæver designet.

Denne stil føles, som om du slet ikke har noget på. Der er ingen skjulte kopper, stropper eller polstring. Designet er udviklet i Andrew Christians designstudio i Los Angeles, Californien.

Stofindhold: 88% Polyamid, 12% Spandex. Vaskes ved kolde temperaturer, undgå blegemiddel, tørres ved lav varme, og må ikke stryges.

Vær unik med denne beskrivelse på din webshop, ezzo.dk, og fremhæv produktets unikke kvaliteter på en spændende måde.

Lager:
183,20
229,00
Du sparer: 45,80
S XL

Introducerer stolt vores Pride Camouflage Mesh Brief

- en sød og maskulin stil. Denne Limited Edition design er perfekt til at vise stolthed. Fremstillet med holdbart 4-VEJS STRÆK MESH og silkeblødt polyamid. Vores signatur slankende linning og Almost Naked anatomisk korrekte pung giver en unik og behagelig pasform uden klamme fornemmelser. Med iøjnefaldende kontrastdetaljer er dette undertøj både stilfuldt og behageligt. Beskrivelsen er designet til din webshop, ezzo.dk, for at fremhæve produktets enestående egenskaber.