Andrew Christian TROPHY BOY® For Hung Guys Brief grå

Mød den seneste tilføjelse til vores TROPHY BOY®-serie

Skabt til den veludrustede fyr, der ønsker at vise sin imponerende påklædning frem. Vores nye TROPHY BOY® Brief er al den sjov fra vores hotteste brief, genfortolket i tre sexede farveskemaer. Vi har efterladt ekstra plads foran, fordi vi ved, at du vil få brug for det. Dette par er et must-have for veludstyrede konger. Når du trækker dem på, føles det, som om du slet ikke har undertøj på. Dit udstyr falder naturligt ned i den superbløde, større anatomisk korrekte TROPHY BOY®-lomme, der skaber en virkelig behagelig og unik bæreoplevelse. Med dette par har vi stort set elimineret problemet med at det klistrer, skærer ind, kræver genjustering, får dig til at svede og forårsager skæmmende irritation.

Denne Limited Edition-stil vil aldrig blive produceret igen.

En sexet opdatering af den klassiske TROPHY BOY® Brief. Lavet af bomuld - en naturlig, blød og lækker fiber. TROPHY BOY® er til fyre med pondus. Større, anatomisk korrekt lomme. Ekstra plads foran. Udstyret med flotte kontrastdetaljer. Har vores slankende TROPHY BOY®-linning. Designet i Andrew Christian® Design Studio i Los Angeles, Californien.

Stofindhold: 93% bomuld, 7% spandex. Maskinvask ved lav temperatur. Må ikke bleges. Tørres ved lav varme. Må ikke stryges.

Lager:
183,20
229,00
Du sparer: 45,80
S M L
TROPHY BOY®-briefs til veludrustede mænd
Grå
TROPHY BOY®-briefs til veludrustede mænd
Blå