Lager: Kun få stk. tilbage
159,00

Alle Intense Penis Pumps er her for at imponere med et fantastisk udvalg af penisvækstudstyr!

Intens Penis Pump er den bedste måde at forbedre din seksuelle ydeevne, størrelse og udholdenhed på. Vi har sendt produktprøverne til mænd mellem 22 og 45 år med rejsningsproblemer eller blot for at forbedre ydeevnen og størrelsen af ​​penis. Feedbacken var 100% positiv, alle har bekræftet, at det er det bedste produkt på markedet.

Intens Penis Pump hjælper med at opnå en erektion på en lettere måde ved hjælp af et vakuumsystem, der får blodet til at koncentrere sig i penis, når den stadig er slap. Erektionen opnås og vedligeholdes gennem en behagelig og lufttæt forsegling ved bunden af ​​kroppen, lige ved krydset mellem penis og pubis, takket være hvilken blodet opretholdes i stammen. Takket være ærmet er tætningen fast, behagelig og tæt uden at være stram.

Læger ser penispumpen som en effektiv og overkommelig behandling for erektil dysfunktion og siger, at langvarig brug af anordningerne vil øge penisstørrelsen permanent.

Andre fordele ved Intense Penis Pump-varianten omfatter forsinkelse af ejakulation, forbedring af seksuel appetit, boostning af testosteron, opretholdelse af hårdere og længerevarende erektioner og støtte til penisvæv efter prostatakirurgi.

Intense Penis Pump 01 forbedrer din præstation takket være den indbyggede kalibrator. På et mere avanceret niveau er kalibreringssystemet nødvendigt for at optimere ydeevnen og garantere det reelle tryk.

INTENSE penispumpe, giver dig øjeblikkelige resultater!

  • Tekniske specifikationer for Intense Penis Pump 01; 
  • Indsætbar længde; 20 cm
  • Samlet indre diameter; 6,5 cm
  • Materiale; Abs + Silikone
  • Vandtæt
  • Phalatos fri