Anal douches

24.28USD

Push Monsters nye side borede silikone brusehoved er lavet af glat plastik for en lettere indsættelse end dine normale metal. Hvis du har brug for et brusehoved til din anal hygiejne, anbefaler vi dette, da det har alle de kvaliteter, du vil have i en anal douche.

Det er glat, blødt og meget let, hvilket gør det perfekt til rejser eller hvis du ikke er hjemme, for eksempel i brusebadet i gymnastiksalen eller i saunaen. Det er garanteret ftalatfrit og sikkert for krop og hud, og du kan naturligvis også bruge det som en dildo.

Fra top til midten, rundt om skaftet, giver de små huller mulighed for en dyb og grundig rengøring, når den først er indsat, så du ikke behøver at bekymre dig om, at det er effektivt. Vi testede det, det er perfekt. Dysen har huller i hver retning, hvilket betyder, at du kan indsætte uanset hvor meget du har brug for, uden at du behøver at gå hele vejen for en god rengøring. Vandsporene er kraftige nok til at vaske dig uden at skade dig, og du kan kontrollere temperaturen meget let.

Modellen passer til enhver type bruser på grund af det 1/2 mm diameter skruesystem, der er den europæiske norm . Lige til at tage med overalt hvor du kommer

  • Talrige huller
  • Alle omkring skaftet
  • For effektiv rengøring
  • Når anal hygiejne skal være bedst
  • Garanteret phthalate-fri
  • Glatte, bløde og lette indsættelser

Samlet længde: ca. 14,8 cm (ca. 5,8 inches)
Indsatbar længde: ca. 13,5 cm (ca. 5,3 tommer)
Diameter: ca. 2 cm (ca. 0,8 tommer)
Materiale: plast
Farve: sort
Kompatibel: alle smøremidler
Pleje: vask med varmt vand og sæbe, og lad den lufttørre

Andre købte også