50,00
Fragt 39 kr til GLS pakkeshop. Fri fragt over 700 kr.
Rød Blå Sølv Guld
Fidget Spinners

Fidget spinner i aluminium -Nu i danmark

 
Ny dille - Fidget spinneren! Lille vanvittigt vanedannende legetøj der  har taget verden med storm! Ezzo har fået fidget spinner i aluminium.
 

Yoyo har fået børn....

Fidget spinneren er det perfekte tidsfordriv til rastløse fingre, hvad enten du sidder i sofaen og ser TV. Hvis du skal holde op med at ryge eller skal koncentrere dig om en opgave så er fidget spinneren optimal. Brug den til at lindre stress og spænding i hverdagen eller hvis du fx prøver at holde op med at ryge og mangler noget at have i hånden.

Du kan også bare bruge den for sjov, på samme måde som du ville bruge fx en yo-yo. Den lille roterende gadget er lige populær blandt børn, som voksne. Den er nem at bruge og når du bliver rigtig god, kan du lave forskellige tricks med den, og blære dig overfor dine venner!

Hvad er det?

Fidget spinneren har tre «arme» med et kugleleje i midten, der ligger rigtig godt i hånden. Du kan holde på enten kuglelejet eller en af «armene» og så spinne den rundt og rundt. Den giver en let vibration og en lav lyd, når den spinner, hvilket giver dig en god taktil følelse. Du kan have den med dig overalt og den passer lige ned i lommen.

  • Lavet af aluminium legering materiale

  • Høj ydeevne med ekstremt hurtige og lange spindingstider

  • 1-3 minutters gennemsnitlig spind. Fantastisk til urolige hænder

  • Hold spinnern i den ene hånd og brug den anden hånd til at spinde  ved hjælp af små kontinuerlige stød.

  • Hjælper med at reducere stress, angst og symptomer forbundet med ADD / ADHD, Autisme, neglebid,  Også effektiv til fokus og til fordybelse af dine tanker.

Andre købte også