Køb nu – betal, når du vil

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og her og betale, når du vil. Det er sikkert og helt enkelt. Webshoppen sender dig en faktura, når dine varer er blevet afsendt. Og kort tid efter modtager du en opkrævning fra ViaBill på den e-mail adresse, du har oplyst til os.

  • checkRentefri kredit
  • checkFå varerne, inden du betaler
  • checkEnkel og sikker betaling

Fleksibel betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for at dele prisen op i flere, mindre dele med rentefri kredit, eller at betale hele ordren efter 14 dage.

• Vælg delbetaling, og fordel beløbet på f.eks. 3, 6 eller 12 måneder (perioderne kan variere)
.

• Vælg 14 dages rentefri kredit, og betal det fulde beløb, 14 dage efter dine varer sendes.

 

Handelsbetingelser for ViaBill kredit

Hvad koster det?
ViaBill koster et ekspeditionsgebyr fra 1,- kr., som du betaler med dit betalingskort i forbindelse med dit køb (du ser straks det eksakte beløb). Hvis du vælger delbetaling, betaler du et etableringsgebyr, der fremgår på siden, hvor du vælger din betalingsprofil. Etableringsgebyret er indregnet i det samlede beløb, som vises i de forskellige månedlige delbetalingsprofiler, du kan vælge blandt.


Hvordan foregår det?
Når du har fundet alle dine varer på shoppen og lagt dem i indkøbskurven, går du til kassen. Blandt de øvrige betalingsformer vælger du ViaBill. Herefter finder du den betalingsprofil, du ønsker. Når dine varer afsendes, modtager du en faktura fra shoppen som kvittering og til brug i forbindelse med reklamationer eller returnering. Du modtager også en opkrævning fra ViaBill på den e-mailadresse, som du har angivet i webshoppen.

ViaBill sørger for, at du undgår rykkere
Du kan gratis betale din opkrævning via din netbank. Hvis du i stedet vælger at lade ViaBill håndtere betalingen, hæver ViaBill denne gang og fremover automatisk det månedlige beløb på dit betalingskort samt et betalingsservicegebyr på pt. kr. 29,00 pr. opkrævning (aktuelle priser kan ses på ViaBill.com/priser). Du kan altid gratis via www.viabill.com/henvendelse afmelde dig denne service igen, og manuelt klare de enkelte betalinger i netbanken. Kun i tilfælde af, at vi ikke kan gennemføre en trækning på dit kort, vil du modtage rykkere og blive opkrævet rykkergebyrer i overensstemmelse med dansk rentelovgivning. 

Det med småt
Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill kan foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standard handelsbetingelser, som du kan finde link til på siden, hvor du vælger betalingsprofil.


Hvem er ViaBill?
ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill-koncernen er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og det offentlige, herunder Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Østjysk Innovation og NorthCap Partners. Du er velkommen til at læse mere på ViaBill.com.